0
بذر بادمجان

بذر بادمجان درجه یک

بادمجان ها بعد از سیب زمینی ، گوجه فرنگی ، فلفل و تنباکو پنجمین محصول مهم از نظر اقتصادی است. به غیر از بادمجان معروف برنجال مشکی ، دو گونه بادمجان کم مصرف دیگر هم وجود دارد ، بادمجان سفید کاسپر و بادمجان بنفش نیز کشت می شوند. طبقه بندی و شناسایی خویشاوندان وحشی بادمجان به دلیل تعداد زیادی از گونه های مرتبط برای پرورش دهندگان چالش برانگیز است ، اما داده های اخیر فنوتیپی و ژنتیکی و طبقه بندی آنها در سلولهای بنیادی اولیه ، ثانویه و سوم و همچنین اطلاعات مربوط به روند اصلاح سازی و اجداد وحشی ، استفاده از آنها را در تولید مثل تسهیل می کند.

مرکز جهانی سبزیجات (WorldVeg) مجموعه ای بزرگ از ژرم پلاسم عمومی بادمجان را در خود جای داده است که شامل سه گونه کشت شده و بیش از 30 نمونه وحشی بادمجان است که بیش از 3200 مورد از 90 کشور جمع آوری شده است. طی 15 سال گذشته ، بیش از 10،000 نمونه بذر بادمجان از مجموعه بادمجان مرکز یا نهادهای بخش دولتی و خصوصی ، از جمله بذر بادمجان ژن های برتر ، به اشتراک گذاشته شده است. تجزیه و تحلیل جهانی و ذخایر ژنی بادمجان های کشت شده و بستگان وحشی آنها نشان می دهد که بانک ژن WorldVeg بزرگترین مجموعه عمومی جهان را از سه گونه بادمجان کشت شده در اختیار دارد.

شما عزیزان برای خرید بذر بادمجان حتما دفت کنید ارگانیک باشد.

ترکیب ، انتشار بذر بادمجان و استفاده از ژرم پلاسم از مجموعه مرکز برجسته شده است. در سالهای اخیر بیش از 1300 مورد بادمجان برای پارامترهای عملکرد و کیفیت میوه مشخص شده است. غربالگری بیشتر برای تنش های زیستی و غیر زنده در بستگان وحشی بادمجان و همچنین نیاز به جمع آوری دانش جامع تری در مورد توانایی بستگان وحشی برای استفاده در تولید مثل در اولویت است. با این حال ، همانطور که در بسیاری از محصولات دیگر مشاهده می شود ، نمونه های وحشی در سیستم جهانی حفاظت از منابع ژنتیکی بذر بادمجان بسیار کم حضور دارند.

فواید بادمجان تازه


یک وعده بادمجان می تواند حداقل 5٪ از نیاز روزانه فرد به فیبر ، مس ، منگنز ، B-6 و تیامین را تأمین کند. همچنین حاوی ویتامین ها و مواد معدنی دیگری است.

علاوه بر این ، بادمجان ها منبعی از ترکیبات فنلی هستند که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند.

آنتی اکسیدان ها مولکول هایی هستند که به بدن کمک می کنند تا رادیکال های آزاد را از بین ببرد – مولکول های ناپایدار که در صورت تجمع زیاد به سلول ها آسیب می رسانند. غذاهایی که حاوی آنتی اکسیدان هستند ممکن است به جلوگیری از طیف وسیعی از بیماری ها کمک کنند.

از جمله آنتی اکسیدان های موجود در بادمجان ها ، آنتوسیانین ها شامل ناسونین ، لوتئین و زئاگزانتین است.

کدام غذاهای دیگر منابع خوبی از آنتی اکسیدان ها هستند؟ اینجا را پیدا کنید

کاشت بذر بادمجان

شروع کاشت بادمجان در محیط داخلی هنگام شروع بذر بادمجان در محیط داخلی ، مطمئن شوید که منطقه ای برای جوانه زدن آنها گرم است ، 80-90 درجه فارنهایت (26-32 درجه سانتیگراد). کاشت بذر بادمجان باید چهار تا شش هفته قبل از آخرین تاریخ سرما انجام شود. اگرچه بذر بادمجان ریز است ، بذر را در عمق حدود ¼ اینچ (6 میلی متر) با خاک گلدان با کیفیت خوب در آپارتمان ها یا ظروف سلول بکارید. از گنبد یا کلوش برای حفظ گرما و همچنین رطوبت برای تشویق جوانه زنی هنگام کاشت بذر بادمجان در محیط داخلی استفاده کنید. در شرایط مطلوب ، بذر بادمجان در حال رشد باید ظرف هفت روز جوانه بزند. دو هفته بعد از جوانه زنی ، نهال ها را یک بار در هفته با کود محلول – 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) کود به یک گالن (4 لیتر) آب کود کنید. نهال بادمجان ظرف شش تا هشت هفته آماده پیوند خواهد بود. با کاهش تدریجی دمای محیط و کاهش آبیاری ، نهال ها را با دقت سفت کنید. صبر کنید تا هوا تسویه شود ، بدون احتمال سرما و خاک قبل از پیوند گرم است. دمای خنک باعث ضعیف شدن گیاهان و از بین رفتن سرما خواهد شد.


آبیاری بذر بادمجان

رطوبت بذر بادمجان باید دائم تامین شود بخصوص در زمان آبیاری و تشکیل گل و میوه. تنش رطوبتی در زمان رسیدن مهم ترین دلیل تلخ شدن میوه بادمجان است. آبیاری بادمجان در تابستان هر 3 تا 4 روز یکبار و در بهار و پاییز 6 تا 8 روز یکبار انجام می‌شود. عمق ریشه‌های این گیاه تا 90 سانتیمتر است.

جمع بندی

در این مقاله ما برای شما دوستان معرفی انواع بادمجان ، خواص بادمجان و طریقه کاشت و آبیاری را توضیح دادیم تا اطلاعات شما در باره بادمجان و بذر بادمجان بالا برود.

اگر قصد کاشت بادمجان را دارید دقت داشته باشید که بذر های اورگانیک خرید کنید .

باغ بذر با واردات بذر های اورگانیک این مهم را برای شما عزیزان فراهم کرده است.

خرید بذر بادمجان

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا