بذر سیلور بری میوه خوراکی با مزه ملس و گس، متعلق به خانواده سنجدیان است.
گیاه سیلور گاهی با نام انگور فرنگی نیز در بین مردم شناخته میشود.این گیاه جزو گیاهان چند ساله طبقه بندی میشود و روش تکثیر آن
به روش قلمه زنی و یا از طریق بذر است.اندازه این میوه کمتر از یک سانتیمتر است و به صورت خوشهای مانند انگور وجود دارد.
برای خرید بذر سیلور بری میتوانید بر روی آن کلیک کنید.
میوه سیلور به رنگ قرمز، به شکل دایرهای، گوشتی و آبدار بوده و طعمی مانند زرشک را دارد.
لازم به ذکر است که این میوه در فصل پاییز میرسد و با ماندن این میوه بر روی درخت شیرینتر نیز میشود.
از میوه این گیاه برای مصرف به صورت خام، کمپوت سازی، مربا و یا شربت سازی استفاده میشود.
برای کاشتن و پرورش گیاه سیلور به دانستن اطلاعاتی راجب نحوه کاشت و ویژگیهای این گیاه نیاز داریم.
این متن میتواند به شما در کاشت و پرورش درست این گیاه، کمک زیادی کند.
برای خرید بذر میوه های گلدانی بر رو آن کلیک کنید.
روش کاشت بذر سیلور بری
گیاه سیلور از طریق بذر و قلمه زنی تکثیر میشود.لازم به ذکر است که در روش تکثیر به روش بذر، باید آماده سازی بذر انجام شود.
تکثیر با بذر به دلیل طولانی بودن مدت جوانه زنی گیاه معمولاً متداول نیست و اغلب از روش گلخانهای (روش مصنوعی)، برای تکثیر
استفاده میشود.
این آماده سازی شامل سرمادهی به بذر است، که خود به دو روش سرمادهی طبیعی و مصنوعی انجام میشود.
در ادامه به توضیح این دو روش سرمادهی میپردازیم:
- سرمادهی بذر سیلور بری به روش طبیعی
در این روش سرمادهی، به دلیل استفاده از سرمای زمین در فصلهای سرد سال (پاییز و زمستان)، به عنوان روش طبیعی نامیده
میشود.
به طوری که بذر این گیاه را در فصل پاییز می کارند و در فصل بهار این بذر قادر به جوانه زنی خواهد بود.
-
سرمادهی بذر سیلور بری به روش مصنوعی
علت نامگذاری این روش، استفاده از یخچال برای سرمادهی به بذر است.
بطوری که در طی یک دوره ۲_۳ ماهه بذر را در دمای یخچال قرار میدهند و سپس بذر گیاه را در گلدان کاشته و در دمای مناسب تا جوانه
زنی نگهداری میکنند.بعد از کاشت بذر، گلدان دارای بذر باید در محیطی با نور مناسب قرار بگیرد.
البته لازم به ذکر است که قبل از جوانه زنی این گیاه نباید در تماس مستقیم با نور خورشید قرار بگیرد.و در نهایت بعد از بزرگ شدن جوانه،
آن را در زمین اصلی مد نظر میکارند.
بیشتر بخوانید:نحوه کاشت بذر خیار لیمویی
آشنایی با برخی ویژگیهای گیاه سیلور
در ادامه با برخی از ویژگیها و عوامل موثر بر رشد گیاه، آشنا خواهیم شد.
- زمان مناسب برای کاشتن بذر: کاشت بذر این گیاه در فصل بهار انجام میشود.
- ارتفاع درختچه: این عامل بستگی به شرایط آب و هوایی منطقه دارد و معمولاً ارتفاع این گیاه به ۳_۵ متر نیز میرسد.
- عمق کاشتن بذر: معمولا دارای کشت سطحی است و در عمق ۲۰_۳۰ میلیمتری زمین کشت میشود.
- فاصله مناسب کشت: معمولا بذرها در فاصله ۴_۶ متری از یکدیگر کشت میشوند.
- خاک مناسب بذر: باید برای کشت این بذر از خاک با زهکشی مناسب استفاده کرد و معمولاً از خاکهای مخلوط استفاده میشود.
این گیاه در انواع خاکهای خنثی، اسیدی و یا بازی قابلیت رشد دارد.
- دمای رشد گیاه: دمای بهینه رشد ۱_۲۰ درجه سلسیوس است ولی این گیاه قادر به تحمل دمای منفی ۲۰ درجه نیز هست.
- زمان گلدهی گیاه: این گیاه در فصل بهار شکوفه میدهد.
- نیاز به آبدهی گیاه: این گیاه برای رشد به آبیاری متوسطی نیاز دارد.
- مقدار نور مورد نیاز برای رشد بذر سیلور بری: از گیاهان وابسته به نور است که در محیط بدون نور رشد مناسبی ندارد و برای رشد به
- نور خورشید نیاز دارد.
- خصوصیات بذر سیلور بری : این میوه قرمز رنگ و دارای طعمی بسیار لذیذ است.
میوهها به صورت خوشهای و هر میوه دارای قطر ۵_۸ میلیمتر است.این میوه دانهدار است و موقع رسیدن از میزان گسی آن کاسته شده
و طعم شیرینی خواهد داشت.لازم به ذکر است که این گیاه نسبت به انواع حالتهای گرما، سرما و یا خشکی بسیار مقاوم است.
سخن پایانی
با توجه به همه نکات گفته شده و با رعایت همه موارد، میتوانید به راحتی برای کاشت و پرورش این گیاه اقدام کنید.
این میوه به شکل خام و یا پخته قابل مصرف است، ولی باید توجه کرد که در صورت استفاده خام، باید بطور کامل رسیده باشد و در غیر این
صورت مزه گسی زیادی خواهد داشت.