0
نحوه کاشت بذر خیار لیمویی

بذر خیار لیمویی ظاهری گرد و کروی شبیه به لیمو دارد که طعم مطبوعی دارد و به رنگ زرد است و از طریق بذر تکثیر می شود.

گیاهی است یکساله مناسب برای خوردن خیار تازه و ترشی و در اکثر مناطق سریع رشد می کند.

 

همینطور خرید بذر سبزیجات خارجی را از سایت ما خریداری کنید.

مشخصات بذر خیار لیمویی

 

خیار لیمویی ظاهری گرد و کروی مانند لیمو به رنگ زرد دارد که دارای خطوط سفید عمودی نیز می باشد که قسمت گوشتی آن به رنگ

سفید مایل به سبز است که تعدادی دانه دارد. این نوع خیار بسیار آبدار و گوشتی است که به صورت گیاهی رشد می کند.

طعم شیرین وبوی مطبوعی نیز دارد و خواص دارویی و درمانی زیادی دارد که به هضم بهتر غذا کمک می کند که می توانید از آن برای تازه خوری وهمچنین ترشیجات استفاده کنید.

استفاده ای که ماندگاری بالایی هم دارد. برگ های این گیاه سبز با شیارهای ظریف و عمیق است.برای کاشت در باغ ها، باغات، فضاهای باز و گلخانه ها مناسب است که رشد سریعی نیز دارد و بعد از دو ماه محصولی می دهد که می توانید چندین بار برداشت کنید.

گل ها نسبتا بزرگ و دارای گلبرگ های کمی هستند که تبدیل به میوه می شوند.

نحوه کاشت بذر خیار لیمویی

 

خیار لیمویی از طریق بذر تکثیر می شود، در کاشت بذر، پس از آماده سازی بستر برای کاشت، مقداری کود به آن اضافه کنید و سپس در

عمق مناسبی سوراخ کرده و بذر گیاه را داخل آن قرار دهید، روی بذر را با خاک اطراف بپوشانید و گیاه را آبیاری کنید و آن را مرطوب نگه

دارید تا جوانه بزند، بعد از 5 تا 15 روز بذر گیاه جوانه زده و شروع به رشد می کند.

 

زمان کاشت بذر: زمان کاشت این گیاه اواسط بهار است.

 

ارتفاع: ارتفاع این گیاه 80 تا 120 سانتی متر است.

 

فاصله کاشت بذر: فاصله کاشت بذر 25 تا 35 سانتی متر است.

 

عمق کاشت بذر: عمق کاشت بذر 10 تا 20 میلی متر است.

 

خاک مناسب برای رشد: برای رشد به خاک سبک، غنی و حاصلخیز با زهکشی کافی نیاز دارد.

 

دمای مورد نیاز: دمای مناسب برای رشد این گیاه 22 تا 32 درجه سانتیگراد می باشد.

 

زمان گلدهی: گلدهی این گیاه یک ماه پس از کاشت بذر است.

 

میزان آبیاری: آبیاری متوسط ​​مورد نیاز است، اجازه ندهید سطح خاک بین دو آبیاری خشک شود.

 

نور: نور کامل خورشید را برای رشد و نمو دوست دارد.

 

بیشتر بخوانید:نحوه کاشت بذر گوجه خوشه ای

شیوه کاشت بذر خیار در گلدان یا باغچه

 

فاصله کاشت بذر خیار لیمویی: بسته به گونه، بین دو بوته فاصله 90 تا 150 سانتی متری در نظر بگیرید. اگر قصد دارید داربست بزنید و

آنها را به صورت مارپیچ پرورش دهید، فاصله 30 سانتی متری را در نظر بگیرید.

 

نیازهای خاک خیار لیمویی: خیار به خاک مرطوب، با زهکشی خوب و غنی از مواد مغذی نیاز دارد. خاک را با کمپوست یا سایر مواد آلی

تقویت کنید و سپس آن را بکارید. pH خاک باید بین 6.0 تا 6.8 باشد.

 

آب مورد نیاز: با استفاده از حدود 1 اینچ آب در هفته، خاک را دائماً مرطوب نگه دارید. برای خشک نگه داشتن برگها و کندی رشد بیماری از

شلنگ زیر بوته یا آبیاری قطره ای استفاده کنید. خاک را مالچ پاشی کنید تا تبخیر آب کمتر شود، اما صبر کنید تا خاک دوباره گرم شود،

سپس بپوشانید.

 

برنامه سرماخوردگی: خیار هم با کمی سرما آسیب می بیند. اگر سرمای غیرمنتظره در اواخر بهار شروع شد، جوانه ها را با یک پتوی از

سرما محافظت کنید.

 

مشکلات رایج خیار لیمویی: رطوبت ناکافی یا ناهموار می تواند باعث شود میوه شکل یا طعم عجیبی پیدا کند. اگر گیاه به طور ناگهانی

پژمرده شود و بهبود نیابد، پیچک به پژمردگی باکتریایی آلوده می شود که توسط سوسک های خیار پخش می شود.

 

همچنین نگاهی بهکدو تنبل، حلزون ها، شته ها و سفیدک پودری بیندازید. شترمرغ کدو تنبل به جوانه ها حمله می کند. حلزون عاشق

میوه های رسیده است. شته همچنین در برگ و گل خانه می سازد.

 

برداشت خیار لیمویی: خیارها را زمانی برداشت کنید که به اندازه کافی بزرگ باشند. بعد از ظاهر شدن میوه ها، پیچک را روزانه چک

کنید، زیرا میوه ها خیلی سریع رشد می کنند. هرچه بیشتر برداشت کنید، پیچک میوه بیشتری تولید می کند. میوه بیش از حد رشد کرده

تلخ می شود. بسیاری از خیارها با نوک زرد رنگ وارد شده اند. برداشت باید با قیچی باغچه یا چاقو انجام شود و ساقه بالایی میوه بریده

شود.

 

ذخیره سازی: اگر می خواهید خیار را در یک یا دو روز برداشت کنید، آن را در دمای اتاق نگهداری کنید. قرار دادن خیار در دمای کمتر از 10

درجه، خراب شدن آن را تسریع می کند. اگر مجبورید خیار را در یخچال بگذارید، آن را در یک حوله کاغذی خشک بپیچید و در یک کیسه

پلاستیکی بدون هوا قرار دهید. برای حفظ بهترین طعم و کیفیت آن را در گرمترین قسمت یخچال قرار دهید و ظرف 1 تا 3 روز مصرف کنید.

 

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

11 + 4 =

0

بالا