طرز تهیه خیارشور فوری و خوشمزه
خیارشور بازاری: طعمی لذیذ و ترد در خانه
خیارشور بازاری یکی از ترشیهای محبوب و پرطرفدار در ایران است که طعم ترش و شور آن، اشتها را باز میکند و به عنوان یک چاشنی خوشمزه در کنار غذاهای مختلف سرو میشود. اگر شما هم به طعم خیارشور بازاری علاقهمند هستید، میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
چرا خیارشور بازاری؟
- طعم بینظیر: ترکیب سرکه، نمک، سبزیجات معطر و خیارهای تازه، طعم بینظیری به خیارشور میدهد.
- تردی و ماندگاری: خیارشورهای خانگی با رعایت نکات بهداشتی، ترد و باطراوت باقی میمانند و مدت زمان طولانی قابل نگهداری هستند.
- طبیعی و سالم: با استفاده از مواد اولیه تازه و طبیعی، خیارشوری سالم و بدون مواد افزودنی تهیه خواهید کرد.
خیارشور به علت مصرف بالا در خانواده های ایرانی دارای طرفداران زیادی هست که عده ای از مردم دوست دارند خیارشور را خودشان درست کنند ما در این مقاله مرحله به مرحله طرز دست کردن خیارشور را به شما اموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای یک شیشه مخصوص خیارشور
خیار قلمی یک کیلوگرم
سرکه سفید یک لیوان
فلفل تند دو عدد
سیر چهار عدد
آب دو لیوان
ترخون 120گرم
شوید 120گرم
زاج سفید اندازه یک حبه قند
نمک نصف لیوان
دستور طرز تهیه خیارشورخانگی
گام یک
ابتدا قسمت های اضافی خیار را برش و سپس با شوید و ترخون می شوییم و بعد از شستن آنها را داخل آب کش قرار می دهیم صبر می کنیم که اب روی خیار ها خشک شود و یا با یک دستمال خشک آن ها را خشک می کنیم در صورتی که در مواد اولیه خیارشور آب ویا رطوبت داشته باشد خیارشور سریع کپک می زند.
گام دوم
در این مرحله یک قابلمه را با دو لیوان آب و به همراه سرکه و نمک رویس اجاق گاز قرار می دهیم تا اب جوش بیاید و نمک داخل آن حل شود سپس قابلمه را از روی شعله بر میداریم تا اب و سرکه خنک شود
گام سوم
در این مرحله سیر ها رو شسته و اجازه می دهیم آب و رطوبت آنها خشک شود سپس خیار ها را با ترتیب خاصی در داخل شیشه قرار میدهیم و و سپس مابین انها حبه سیر و شوید و ترخون می ریزیم و در انتها یک تکه زاج را در بالای خیار ها قرار می دهیم و سپس مخلوط آب و سرکه را اضافه می کنیم و درب شیشه را محکم می بندیم تا هوا داخل شیشه نرود .
اگر شما خیارشور را به این روش درست کنید خیارشور خوشمزه ای خواهید داشت.
مقاله: طرز تهیه خیارشور