0

در این مقاله به سادگی برای شما عزیزان نحوه درست کردن سس ریحان را خواهیم داد. بعد از خواندن این مقاله میبینید که درست کردن سس ریحان به چه اندازه ساده است.

سس ریحان با پسته یا بادام

سس ریحان یک سس فوق العاده برای طعم دادن عالی به پاستا ( ماکارونی ) و یا سالاد است. که به چند روش درست میشود و شما برای بالا بردن پروتئین این سس میتوانید زرده تخم مرغ را اضافه کنید که در ادامه توضیح خواهیم داد.

مواد لازم

100 گرم ریحان تازه

50 گرم پسته یا بادام

120 گرم روخن زیتون یا روغن مایع

1 حبه سیر

نمک و فلفل به مقدار دلخواه

خب حالا زمان اشپزی با ریحان رسیده

مراحل درست کردن

سس ریحان برای سالاد

1: ابتدا روغن را میگذاریم تا به مقدار لازم حرارت ببیند و سپس سیر را داخل روغن خرد میکنیم تا روغن طعم و مزه سیر را بگیرد.

2: خب الان ریحان را داخل روغن میریزیم  و تفت میدهیم تا از آن حالت خامی دراید فلفل و نمک را هم به آن اضافه میکنیم.

3: حالا نوبت آن رسیده که ما مغز بادام یا پسته را مخلوط کنیم و از روی حرارت برداریم.

حالا سس شما آماده شده است.

به همین راحتی میتوانید سس خود را آماده کنید.

 

برای خرید بذر ریحان درجه یک روی خرید بذر کلیک کنید

سس ریحان

اینستاگرام باغ بذر را دنبال و محصولاتمان را ببینید.

 

اینستاگرام باغ بذر

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا