0
انواع بذر خیار

انواع بذر خیار : خیار، گیاهی یک ساله و گلدار، بومیِ جنوب آسیاست و برای نخستین بار ۳۰۰۰ سال پیش در هندوستان کشت شده است. مصریان باستان و رومی ها، به خیار علاقه بسیاری داشته و اغلب از آن در رژیم غذایی خود استفاده می‌کردند. علاوه بر مصرف خوراکی، رومی ها از خیار برای درمان گزش عقرب و دور کردن طالع بد، استفاده می‌کردند. امروزه چین، با تولید سالیانه ۴۰ ملیون تن خیار، بزرگترین کشور تولید کننده در جهان است و بیش از ۶۰ درصد کل خیار مصرفی دنیا را تامین میکند.

خرید بذر خیار سبز

خیار گیاهی فوق العاده زیبا و نگهداری ان در منزل کار فوق العاده خوبی هست شما می توانید همین حالا با خرید بذر خیار وارداتی این گیاه را در خانه نگهداری و از میوه ان استفاده کنید بذر های خیار که ما در اختیار شما قرار می دهیم مناسب برای کشت در محیط های باز و داخل خانه هست و هر دو روز یکبار میوه می دهد و باید به نحو خوبی ابیاری و کود داده شود.

 خیار مینیاتوری را برای باغ خود پرورش دهید.

اگر عاشق خیار هستید ، انواع خیار کوچک را امتحان کنید. عطر و طعم و اندازه کوچک و قدرتمند آنها یک پدیده واقعی باغ است.

چه چیزی این خیار را مینیاتوری می کند؟

بنابراین ، شاید تعجب کنید که منظور از خیار مینیاتوری دقیقاً چیست. خوب ، این ارقام خاص که بسیار طعم لذیذی دارند.آنها گونه هایی هستند که میوه های آنها حتی در زمان بالغ شدن میوه ها نیز از رشد قدی برخوردار نیستند.

چگونه می توان خیار های مینیاتوری پرورش داد

پرورش انواع بذر خیار : خوشبختانه برای پرورش خیارهای کوچک چیز خاصی لازم نیست. پس از از بین رفتن خطر سرما ، در بهار بذر را در فضای بیرون بکارید. نیازی به شروع بذر در داخل منزل در زیر چراغ های رشد نیست ، مگر اینکه هوا سرد باشد. بذرها باید با عمق حدود یک 4 سانتی متری و فاصله هشت تا ده سانتی متری کاشته شوند. روش دیگر ، شما می توانید بذر خیارهای کوچک را در ظروف مثل گلدان بکارید ، در هر گلدان با قطر 24 سانتی متر سه تا پنج دانه قرار دهید.

انواع خیار

بذر خیار لیمویی

 

انواع بذر خیار : خیار لیمویی گرد و زرد است ، این خیار به اندازه یک توپ تنیس یک وعده عالی برای یک یا دو نفر است. اعتقاد بر این است که در اواخر دهه 1800 در ایالات متحده آمریکا معرفی شده است. خیار لیمو طعم لیمو ندارد ، فقط رنگ دارد اما پوستی لطیف و نازک با طعم کمی ملایم تر از خیار معمولی دارد. یک مزیت بزرگ خیار لیمویی این است که می توانید همه آن را یک جا بخورید و نیم کوک نمانده تا در یخچال نگهداری شود. این خیار به راحتی قابل رشد هستند و به نظر می رسد برای رشدبه گرما کمتری نسبت به برخی خیارها لازم است و این امر گزینه مناسبی برای آب و هوای سردتر است. همچنین کمتر دچار تلخی می شود.برای صرفه جویی در فضا ، به گیاهان نیرومند حصاری برای صعود اختصاص دهید. سعی کنید مکمل های پیش غذای تابستانی سوپ سرد را خالی کنید.

خاک مورد نیاز خیار لیمویی

خیار به خاک مرطوب اما دارای زهکشی مناسب نیاز دارد. قبل از کاشت ، خاک را با کمپوست یا سایر مواد آلی اصلاح کنید.

آب مورد نیاز: یک روز در هفته ، خاک را مرتباً مرطوب نگه دارید. از شلنگ خیس کننده یا آبیاری قطره ای برای خشک نگه داشتن برگ و رشد بیماری آن استفاده کنید. اما قبل از گرم شدن خاک صبر کنید تا گرم شود.

 

بذر خیار آفریقایی

انواع بذر خیار : خیار آفریقایی، کیوانو یا خربزه شاخدار میوه‌ای گرمسیری است که پوستی شبیه به پرتقال دارد و گوشته آن شبیه به خیار می‌باشد. طعم میوه هم مانند ترکیبی از مزه انار و موز است که پوسته آن هم خوراکی بوده و طرفداران زیادی دارد. از این نوع خیار برای دسر، بستنی و کیک استفاده می‌شود که به صورت خام و معمول هم قابل خوردن است. می‌توانید بذر خ یار اورجینال آفریقایی را در باغچه یا گلخانه پرورش دهید. رفتار بوته خیار آفریقایی مانند خیارهای معمولی است. بنابراین اگر تجربه کاشت این میوه را دارید، می‌توانید به راحتی خیار آفریقایی را هم پرورش دهید.

 

بذر خیار آفریقایی را تهیه کرده و برای ۲۴ تا ۴۸ ساعت در آب بخیسانید. این کار باعث می‌شود که پوسته بذر‌ها نرم شده و سریع‌تر جوانه بزند. نکته مثبت درباره خیار آفریقایی این است که به سرعت رشد کرده و گیاه پرتوقعی نمی‌باشد. بهترین خاک برای کاشتن خیار آفریقایی، خاک معمولی است. وقتی که بذر را کاشتید، اجازه ندهید نور مستقیم آفتاب به آن بتابد. خاک را هم با کمک اسپری آب کاملاً مرطوب نگه دارید.

 

خیار یاماتا ( انواع بذر خیار )

خیار درختی بلند یاماتا یک خیار بسیار بزرگ، معطر، خاردار و دراز است که گاهی حتی تا 60 سانتی متر هم رشد می کند.این  که بومی کشور ژاپن و استان یاماتو است برای استفاده در سوشی غذای معروف ژاپنی پرورش داده شد. خیارهای ژاپنی با داشتن رایحه ای شیرین ، مغذی ، تعداد کمی دانه و پوست نازک در بین بهترین های جهان قرار دارند.

 

مشخصات ظاهری خیار بلند یاماتا:

 

بوته این خیار بوته بسیار بزرگ و به ارتفاع 2 متر است. از زمان کاشت بذر تا میوه دهی در صورت داشتن شرایط مطلوب معمولا 80 روز طول می کشد. میوه این بذر خیارهایی به طول 30 تا 60 سانتی متر و قطری در حدود 5 سانتی متر است. مزه این خیار بسیار مطبوع و آبدار و خوش عطر است. این خیار به رنگ سبز با نوارهای باریک زرد رنگ و گوشتی سفید رنگ است.خیار درختی بلند برای کشت تجاری حتی خانگی بسیار مناسب است زیرا بوته آن بسیار پر محصول است.

انواع خیار

خیار کاروسل

انواع خیار : خیار گیاهی یک ساله بوده که معمولاً بذر خیار کاروسل (Round Carousel)  به طور مستقیم بهار و بعد از رفع سرما کاشته می شود و معمولاً نشاء نمی شود، خیار نسبت به آبیاری نا منظم و خشکی واکنش بدی نشان می دهد و باعث ریختن گلها و بد فرم شدن میوه ها می شود. خیار در هوای کمی خنک نتیجه بهتری دارد و محصول بیشتری تولید می کند، برای کشت فضای باز بعد از رفع سرمای بهاره بذر ها را به صورت مستقیم در زمین اصلی و در دمای ۱۷ تا ۲۰ درجه سانتی گراد بکارید، خیار نسبت به نشاء زنی واکنش خوبی نشان نمی دهد و نسبت به جابجایی حساس است.

دمای مناسب:

دمای ایده آل روز برای رشد خیار ۲۰ تا ۲۵ درجه می باشد، دمای شب نیز نباید پایین تر از ۵ درجه برود.

خاک مناسب:

خاک مناسب برای کاشت بذر خیار گرد کاروسل باید غنی و نیمه سبک باشد تا به باردهی حداکثری برسیم ، میتوان از کود های دامی پوسیده استفاده کرد.

مقاله : انواع بذر خیار

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

17 − 3 =

0

بالا